Google G Logo

4.7

op basis van

40 reviews

bekijk hier
Menu
Alle categorieën

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen

Totaal 0 producten

Subtotaal:

€ 0,00

Opdrachtgever dient ervoor te zorgen dat werkplek toegankelijk is en vrij om te bouwen , tenzij in de offerte andere afspraken zijn vastgelegd.

 

Opdrachtgever dient ervoor te zorgen dat de grond vrij is van beton, straatwerk  of andere obstakels.

 

Blijkt dit niet zo te zijn worden de extra werkzaamheden die dit met zich meebrengen in rekening gebracht als zijnde meerwerk.

 

RB Tuinhout BV is niet aansprakelijk voor straatwerk wat na plaatsing niet meer aansluit op de nieuwe overkapping en/of tuinhuis en of erfafscheiding, tenzij in de offerte andere afspraken zijn vastgelegd.

 

Opdrachtgever dient zelf overleg te plegen met de buren en of de gemeente over de te plaatsen overkapping en/of erfafscheiding.

 

Er dient zelf een vergunning of melding ( meldingsplicht) te worden gedaan door opdrachtgever bij de desbetreffende gemeente over de te plaatsen overkapping/tuinhuis en/of erfafscheiding.

 

Bepaalde afmetingen zijn vergunningsvrij te plaatsen via  kunt u dit zelf controleren. RB Tuinhout bv is niet aansprakelijk wanneer de opdrachtgever ervoor kiest om de overkapping en/of erfafscheiding groter dan de vergunning toe laat te bouwen.

 

Tussentijdse aanpassingen, in opdracht van opdrachtgever, worden in rekening gebracht als dit extra tijd en materiaalkosten met zich mee brengt als meerwerk. Deze kosten worden apart op de factuur vermeld.

 

Opdrachtgever is zelf verantwoordelijk om eventuele kabels en/of waterleidingen die op het perceel zijn ingegraven te melden,of voor een zogenaamde  ‘’click melding’’ te zorgen zodat er geen kabels of leidingen beschadigt raken tijdens de werkzaamheden. RB tuinhout bv is niet aansprakelijk voor schade of gevolg schade die eventueel wordt toegebracht door graafwerkzaamheden.

 

Mochten er meer materialen gebruikt worden dan is aangegeven op de offerte zijn deze voor rekening van de opdrachtgever.

 

Tussentijdse prijswijzigingen van leveranciers van RB Tuinhout worden door berekend naar opdrachtgever.

 

RB Tuinhout is niet aansprakelijk voor schade aan de overkapping/tuinhuis door derden. ( stratenmaker, vloerenlegger, stukadoor, enz, enz)

 

Wanneer de offerte akkoord is zal RB Tuinhout 60% van het totaalbedrag als aanbetaling in rekening brengen. En 40% na oplevering. Geleverde artikelen blijven eigendom van RB Tuinhout BV zolang de factuur niet in zijn geheel voldaan is.

 

RB Tuinhout geeft geen garantie op artikelen die elders aangekocht zijn.

 

Speciaal bestelde artikelen dienen vooraf betaald te worden en kunnen ook niet retour gebracht worden.

 

RB Tuinhout geeft 2 jaar garantie op haar producten.

 

Let Op! Op de eigenschappen van hout wordt geen garantie gegeven. Hout is en blijft een natuurproduct.

 

Zwellen, Krimpen, scheurvorming, hars, merg, kleurverschil, noesten en vlammen, schimmels en blauwe plekken op het hout vallen allemaal onder deze eigenschappen en vallen niet onder de garantie.

 

© 2024 RB Tuinhout - Alle rechten voorbehouden

payment method