Google G Logo

4.7

op basis van

40 reviews

bekijk hier
Menu
Alle categorieën

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen

Totaal 0 producten

Subtotaal:

€ 0,00

Nieuws makkelijk online hout kopen

Het seizoen is weer begonnen en we gaan met ons allen weer de tuin in. Dan blijkt voor velen dat de tuin wel een kleine opfrisbeurt kan gebruiken en dat betekent werk aan de winkel.

Online hout bestellen is makkelijker. RB Tuinhout heeft een groot assortiment tuinhout en overige tuinartikelen. U kunt het bij ons afhalen in Apeldoorn of wij kunnen het bij u lang brengen. We leveren ons hout binnen een week, zo kunt u snel aan de slag. Geen gezeur met aanhanger huren of slepen met planken en balken, gemakkelijk vanuit uw luie stoel uitzoeken en bestellen.

Online hout kopen is goedkoper 9 van de 10 keer.

Naast het feit dat het lekker makkelijk is om bij RB Tuinhout te bestellen, kunnen we u ook direct melden dat het voordelig is, vooral als u een iets groter project aanvliegt. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar steigerhout, dan kunt u dit kopen bij de Gamma en bij ons. Bij de Gamma betaalt u €12,19 voor een plank van 195 cm lang, 2,9 cm dik en 19,50 cm breed. Bestelt u bij RB Tuinhout de plank, dan heeft u dezelfde plank (4 meter door de helft) voor €6,35. Kortom, wellicht goed om toch even bij ons op de website te rondneuzen en te kijken of het niet veel voordeliger kan. Kijken wat deze goedkope plank kosten, neem een kijkje door hier te klikken om de Stegerplank van 4 meter te bekijken

Nadeel van online hout kopen:

Natuurlijk zijn er ook nadelen. Online hout kopen is vaak goedkoper, maar het duurt ook langer. Er gaat natuurlijk wat betreft de snelheid niets boven even naar de bouwmarkt gaan. Maar een project in de tuin doe je ook niet direct de volgende dag. Daarom adviseren we altijd om goed te inventariseren wat de mogelijkheden zijn en wat de uiteindelijke prijs wordt van je project.

© 2024 RB Tuinhout - Alle rechten voorbehouden

payment method